Rezolvare problema plasa tantari

O problema des intalnita la plasele de insecte ale ferestrelor din termopan este aceea ca, tot deschizand-o se desface plasa din rama. Dupa cum bine stim, plasa de insecte este prinsa intr-o rama. Nu e lipita cu silicon. Are o garnitura cauciucata care fixeaza plasa in rama. Pe rama este prins un dispozitiv din plastic, folosind la deschiderea si inchiderea plasei. In acel loc apare problema. Plasa se slabeste, si chiar iese din rama. Cum rezolvam aceasta problema fara sa chemam un meserias, si de ce unelte avem nevoie. Scoatem rama din tocul ferestrei si mai intai o stergem de praf. Avem nevoie de o surubelnita dreapta mai micuta si un cutter.

Cum repar plasa de insecte termopan

Punem plasa jos cu garnitura spre noi. Unde avem plasa desfacuta, scoatem garnitura din acel cant. Cu surubelnita dreapta, tinem plasa intinsa si presam garnitura.
repararea plasei insecteplasa tantari defecta
Garnitura se va intinde si vom constata ca se formeaza o bucla. Taiem din garnitura. Nu este nici un fel de problema. Asta e tot.Am inserat un scurt video mai jos in pagina.
cum repar plasa tantari geam intinderea plasei insecte geam

Articole Similare:

3 comentarii:

  1. Salut! Foarte interesant video-ul si sunt sigur ca o sa-mi fie de folos. Eu insa, am alta problema. Mi s-a rupt suport care este prin pe rama geamului acolo unde se prinde plasa de tantari sa fie inchisa. Ai idee cum pot rezolva problema asta, sau unde pot gasi suportul respectiv?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru accesorii plasa insecte, trebuie sa te adresezi firmei care ti-a pus termopanele.Nu sunt scumpe.Montarea o poti face singur, aceste accesorii sunt prinse in holsuruburi si se inlocuiesc foarte usor cu ajutorul surubelnitei stea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am pus plasa și cum fac sa rezolv ca trebuiau prinse balamalele pe exterior și cu închizătoare? Mulțumesc?

    RăspundețiȘtergere