Glet aplicat gresit

In acest articol prezint modul gresit de aplicare a gletului pe tavan si pereti. Am gasit pe youtube un tutorial despre gletuire, in care un "meserias" se chinuie sa gletuiasca o portiune de tavan. Modul in care intinde gletul este complet gresit. Daca incercati sa gletuiti si va iese asa mai bine va opriti si contactati un meserias. Aplicarea gletului presupune o anumita dexteritate si experienta. In cazul in care hotarati sa zugraviti singuri, cumparati un sac de glet si mai intai faceti o proba pe un perete sa vedeti de ce sunteti in stare. Vedeti rezultatul si decideti daca sa continuati lucrarea. Daca nu sunteti multumit de rezultat, curatati cu spaclul si cautati un meserias sa zugraveasca camera.
Cum gasim meserias bun? Sfatul meu este sa stiti cat mai multe despre meserias inainte sa-l bagati in casa. Asta nu putem afla decat prin cunostinte / neamuri. Imposibil sa nu aveti cunostinte care au zugravit. Intrebati despre meseriasul care a facut lucrarea cat mai multe. Uitati-va la rezultatul lucrarii lui in detaliu. Cam asta am vrut sa spun, sper ca este util si veti face alegerea potrivita.Articole Similare:


2 comentarii:

 1. Respectivul din film incearca sa obtina o textura prin aplicare gletului neuniform, e un procedeu numit " skiping trowel " care are ca rezultat o textura unica de fiecare data.

  Comparatia dvs cu un " meserias " care aplica corect get pe tavan este inutila, baiatul din film e profesionist, executa procedeul skiping trowel corect!

  Aveti aici acelasi procedeu aplicat pe perete exterior :
  http://www.youtube.com/watch?v=adKKdr3kvZU&feature=fvwrel

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aveti dreptate, eu chiar credeam ca respectivul se chinuie sa gletuiasca tavanul :). Dar tot nu-mi place rezultatul. Mai degraba seamana cu un glet aplicat gresit ( respect priceperea lui, vorba aia, 'daca clientul e multumit' ), in urmatorul video chiar iese ceva frumos.

   http://www.youtube.com/watch?v=qCIvNAbtR78&feature=related

   Multumesc pentru observatie!

   Ștergere