Probleme polizor unghiular - video

Va prezint cum arata componentele unui flex, dupa un an jumate de folosinta. Acest flex l-am cumparat de nevoie. Am avut de lucru la cineva in alta localitate. Pe ultima suta de metri, s-a hotarat sa pardosesc holul si bucataria cu gresie. Aveam neaparat nevoie de un polidisc.

Primul magazin de scule electrice intalnit, si cumpar cel mai ieftin polizor unghiular de acolo. Un an jumate am lucrat cu el numai la interioare taierea tevilor calorifere, fierul din placile BCA, gresie, faianta si beton ( am facut canale in beton, pentru ingroparea pexalului, atunci cand montam cabina de dus fara pereti ). De la un timp, arborele de iesire din reductor a inceput sa aiba putin joc. Nu am reusit sa scot acest arbore.
In cartea produsului arata o schita prin care rezulta ca arborele trece printr-un rulment. Nu am reusit sa ajung la acel rulment. Denumirea produsului: FLEX _ AG 125 M _ STERN.

reductor polizor unghiular

FLEX, polizor unghiular.
Denumirea produsului: FLEX _ AG 125 M _ STERN
Rotorul se afla in stare foarte buna. Carbunii ( surprinzator ) sunt consumati pe jumate. Intrerupatorul nu a facut probleme si functioneaza bine. Carcasa stare buna ( am avut grija sa nu-l trantesc sau lovesc in timpul lucrului. Surubul manerului blocat, si desfacut din plastic. Invarte in gol ( dupa cum vedeti in video a fost desfacut cu patentul ). Cablul de alimentare si stecherul, stare buna. In mare, trebuie sa rezolv problema cu rulmentul din reductor.
carbuni polizor flex
Ce pret mai are un FLEX, polizor unghiular.
Articole Similare:

13 comentarii:

  1. Buna ziua! Si eu as dori sa imi achizitionez acest polizor unghiular pentru taierea placilor ceramice. Este ok? http://sculestern.ro/16-polizoare-unghiulare/3-polizor-unghiular-stern-austria-ag125b-putere-900w-reglaj-turatie-turatie-in-gol-3000-11000-rot-min-dimensiunea-discului-125-mm.html?sid=84d7ac76caec5589d4ee62d3a0a3c584

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru placi ceramice este foarte bun. Am schimbat rulmentul la polizorul despre care am vorbit mai sus si acum functioneaza ca nou.

      Ștergere
    2. Al dvs. este AG125M. Eu am ales AG125B care are 900W, dar as vrea sa aleg unul care vine cu cutie din plastic AG125F 850W. Diferenta esti mica si la bani si la putere. Dar as opta pt unul la cutie de plastic sa fie mai usor de transportat. Amandoua au variator de turatie. Dvs ce ma sfatuiti? Si daca doriti sa imi dati un sfat si pt ciocanul rotopercutor http://www.utilul.ro/Ciocan-rotopercutor-600-W-Einhell-RT-RH-20 sau http://www.utilul.ro/Ciocan-rotopercutor-850-W-Einhell-RT-RH-24 . Unul are 600W, celalalt are 850W. Care ar fi mai bun? Il voi folosi doar pt amestec material si pentru a da jos faianta si gresia si foarte rar pt gaurire in beton. Va multumesc!

      Ștergere
    3. salut!Am si eu o problema asemanatoare cu rumentul....nu stiti une as gasi alt rumen sau reductorul cu totul?eu am un polizor SKIL,model 9376,putere 750w.multumesc!

      Ștergere
    4. In piata cu marfa ruseasca ori scule second hand. Am cumparat rulment din piata rusilor si flexul functioneaza perfect. Am avut ceva probleme cu inelul exterior al rulmentului care trebuia scos din locasul de fonta. A iesit prin incalzire.

      Printr-o cautare simpla am gasit un site magazin cu piese de schimb pentru flex skil. In aceasta pagina
      arata toate componentele si piesele flexului. Traduceti pagina si mergeti la contact site. Luati legatura cu ei sa vedeti daca trimit marfa in Romania.

      Daca problema este rulmentul, rezolvati foarte simplu prin inlocuirea acestuia. Bafta!

      Ștergere
  2. In urma cu 4-5 ani am fost la service STERN in Bucuresti acolo linga complexul DORALY si mi-au schimbat rotorul [am gasit un meserias f amabil] ,iar angrenajele -roti dintate - le-am cumparat de la un bazar in spatele pietei BUCUR-OBOR dar nu mai stiu daca acest bazar mai exista in prezent .Si pe mine m-ar interesa sa mai achizitionaz un rotor AG230.

    RăspundețiȘtergere
  3. sint masini unelte care uneori pot sa mai cedeze
    eu cred ca sint foarte bune si sper sa fie , sa ramina cea mai buna firma de asemenea produse

    RăspundețiȘtergere
  4. sint masini unelte care uneori pot sa mai cedeze
    eu cred ca sint foarte bune si sper sa fie , sa ramina cea mai buna firma de asemenea produse

    RăspundețiȘtergere
  5. mircea sj am un polizor ungiular STERN 230B va rog daca stie cineva de unde sa-mi cumpar PINIONUL

    RăspundețiȘtergere
  6. mircea sj am un polizor ungiular STERN 230B va rog daca stie cineva de unde sa-mi cumpar PINIONUL

    RăspundețiȘtergere
  7. În urmă cu 3-4 ani mi-am cumpărat un polizor unghiular(flex) model EINHART ET-562 de 2000 Waţi(puterea consumată) turaţia de mers în gol(6.000 rot/min) de la o persoană fizică de lângă Pavcom din Târgovişte.Preţul a fost de 130 lei.Mi-a oferit garanţie.Dar ştiu că,am avut probleme cu ROTORUL flexului(o bobină a rotorului arsă).M-am dus la aceea persoană fizică şi mi-a spus că pentru post-garanţie trebuia să mă duc la altă firmă pentru a-mi rebobina rotorul,costând şi aceea nişte BANI.EU NU AM ÎNCREDERE ÎN FLEXURILE ASTEA STERN PENTRU CĂ DUPĂ CÂŢI-VA ANI VOR DISPĂREA DE PE PIAŢĂ,AŞA CUM SE ÎNTÂMPLĂ ŞI CU FLEXUL EINHART ET-562.MAI BINE ÎMI CUMPĂR UN FLEX MAI SCUMP,ÎN CARE SĂ AM ÎNCREDERE CĂ NU MI SE ARDE ROTORUL S-AU AM PROBLEME CU CĂRBUNII.EU V-AM SCRIS ADEVĂRUL CE MI S-A ÎNTÂMPLAT!!! VOI DECIDECI !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. AM UN FLEX STERN AG 230 B UNDE GASESC PERII COLECTOARE ORIGINALE SAU SA FIE COMPATIBILE AM AM CUMPARAT DIN PIATA SI SECONSUMA FOARTE REPEDE AM SANSA SA DISTRUG COLECTORU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt doua variante
      1. Sa cumparati perii de carbune dimensiuni asemanatoare de la bosch. Problema e ca sunt destul de scumpe.
      2. Sa folositi carbuni de la alt aparat elecronic, defect. Eu de foarte mult timp nu am mai cumparat perii de carbuni. Pentru flex, rotopercutor, bormasina amestecat material, pendular, etc., folosesc carbuni de la aspirator. Am noroc de aspiratoare ieftine defecte de la care opresc carbunii si cablurile care sunt foarte lungi si utile. La aspiratoare carbunii sunt foarte lungi si grosi. Din doi carbuni de aspirator obtin doua perechi de perii pe care le modelez pe hartie abraziva apoi pe mozaic sa iasa luciosi.

      Ștergere