Eroare logare Google Talk, rezolvarea problemei

In acest tutorial cu imagini text si video, aflam cum reparam eroarea de conectare la google talk. Afla aici ce trebuie facut daca atunci cand vrei sa te loghezi in google talk, primesti o fereastra cu mesajul: Username and password do not match. ( You provided ....... ). Pentru mine adresa gmail este foarte importanta, de doua luni nu mergea sa intru in contul google talk. Primeam o fereastra in care arata acest mesaj, vezi imaginea de jos.
Am cautat pe net ceva legat de aceasta eroare si nu am gasit nimic concret, multi spun sa schimbi parola, asta nu rezolva problema.
Tot cautand prin setarile contului gmail, am intrat la:
  • Cont, asta accesati din dreapta sus browser, dupa logare la cont google.
  • Securitate, gasiti in stanga mai jos de cont cu tot ce contine acesta.
  • Verificare in doi pasi, a patra din lista aparuta pe mijloc.
fereastra eroare mesenger TalkIntrati pe link-ul, Gestionaţi parolele specifice aplicaţiei. Dupa ce introduceti parola gmail, aveti o pagina exact cum este in imaginea de jos. Aici generati o parola google talk. Scrie in casuta, Google Talk, si veti avea o parola generata. Mergem la google talk si ne logam cu aceasta parola. Generam parole si atunci cand vrem sa ne logam pe Android sau iPhone, aveti detalii sub casuta pentru generare parole. Succes!
parola google talkprobleme parola talk
Acest video-tutorial se gaseste in fereastra, parole specifice aplicatiei.
Articole Similare:

2 comentarii:

  1. buna seara domnu dan, aici ne ocupam de meserii sau despre IT ???..............MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. meserii pe IT
      In catgoria diverse am voie sa scriu despre orice meserie :)
      Eram asa suparat ca nu ma pot loga pe talk, nu stiam ca daca protejez contul prin sms patesc asta. Pe talk apar mesajele primite pe blog, vad repede cand cineva comenteaza ( fara talk trebuia sa verific mailurile prin browser, am invatat ceva IT de cand cu blogul.... nu strica ). Multumesc pentru comentariu!

      Ștergere