Culori vopsea lavabila pe arcada rigips

Am fost intrebat in multe randuri despre nuante, culori lavabila pe arcade din rigips. Ce culori, nuante de lavabila se poarta la arcada. Cum sa vopseasca arcada astfel incat sa iasa cat mai mult in evidenta. Multi renunta pana la urma sa coloreze arcada diferit si o vopsesc nuanta peretilor dupa ce au incercat diferite nuante de culori in timp. In articolul de astazi prezint un model diferit de a vopsi arcada. Nu vreau sa discut despre culorile care se asorteaza pentru ca fiecare are preferintele lui dar, voi arata un stil de nuantare arcada diferit si interesant, zic eu.

Imaginile urmatoare ilustreaza arcada vopsita in doua nuante. Cu ajutorul scociului din hartie puteti face asta. Nu este dificil, doar ca necesita ceva timp, masuratori si atentie. In doua, trei ore arcada dvs. are alt aspect. Nu aveti nevoie de multe scule. O ruleta, creion, boloboc, sfoara pentru trasat, scoci de hartie, trafalet micut din burete cu tavita si pensula.

Metoda pentru vopsirea arcadei cu vopsea lavabila

Masurati latimea arcadei, o impartiti in cat doriti, masurati, semnati, trasati ( portiunile lungi cu sfoara iar cele scurte cu creionul ) si lipiti scoci. Scociul este lipit astfel incat semnele sa ramana vizibile, ulterior acoperite cu vopseaua lavabila care urmeaza aplicata. In caz ca ati semnat cu sfoara de trasat, dupa lipirea scociului stergem oxidul cu carpa umeda. In caz ca trasati cu creion, nu apasati prea tare, trebuie sa ramana un semn subtire care este acoperit de lavabila colorata.

Priviti imaginile urmatoare si puneti-va imaginatia la contributie. Daca ati modificat aspectul arcadei doresc sa trimiteti o imagine la dan@meserie.info
vopsirea arcadeilavabila arcada
arcada culorinuante arcada rigips
culori arcada
vopsea arcada spoturispot arcada vopsita lavabila
vopsea lavabila arcadenuanta rigips arcada
Ati schimbat aspectul arcadei dvs.? Aveti o arcada cu aspect interesant si doriti sa vedem si noi? Trimiteti una sau mai multe imagini prin e-mail la dan@meserie.info si adresa dvs. facebook. Mai jos voi incarca numele si adresa dvs. facebook urmate de imaginea trimisa. Daca doriti sa adaug si text nu este problema, spuneti in e-mail ce text doriti sa apara si acesta este publicat intre nume, adresa facebook si imaginea sau imaginile dvs.

Nu castigati premii dar ne ajutati sa vedem culori diverse si modele de arcade. Cu ajutorul vostru este posibil sa gasim ceva interesant.
Deocamdata nu au fost trimise imagini.
Articole Similare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu