Inventie aplicare adeziv - montare rapida gresie - prezentare video

Montarea gresiei este foarte mult usurata prin acest mod de lucru. Placarea unui spatiu mare cu gresie se face rapid si fara batai de cap daca avem o suprafata dreapta si aceasta minunata masina pe care doresc sa o prezint in acest articol.

Intinderea adezivului pentru gresie

necesita multa munca si timp. In acest articol prezint o inventie, un mod foarte ingenios prin care montarea gresiei se realizeaza rapid si fara chin. Nu este nevoie sa mai stam pe genunchi pentru a intinde adezivul cu gletiera dintata, nu face risipa de material iar timpul de lucru este mult mai scurt.
Diferenta este ca adezivul nu mai trebuie intins pe sapa, lipirea placilor este destul de sigura prin acest mod de aplicare si nivelare adeziv direct pe placa de gresie.

Stratul de adeziv sub gresie ramane egal ca grosime si placa are adeziv pe toata suprafata, fara riscul sa ramana goluri sub placile de gresie. Aceasta inventie o vad destul de utila si cred ca multi meseriasi doresc sa incerce acest stil de lucru dupa ce vad prezentarea video. SURSA imagini si video este canalul youtube, jornaldaeconomia. www.maquinasfraga.com vinde aceasta masina pentru montaj gresie.
inventie mantare gresie
grosime strat adeziv gresiegresie montaj rapid
Articole Similare:

3 comentarii:

  1. este un material bun de invatat de pus gresia,intrebarea este de unde facem rost de masina?sau cu ce o putem inlocuii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este destul de scurt. La final aveti adresa site-ului prin care ei vand aceasta masina si acolo aveti preturile. Nu este chiar ieftina si pentru transport sigur trebuie platit, pretul creste.

      Cu ce inlocuim? Am folosit aceasta metoda. Pe galeata cu apa asezam placa de gresie cu fata in jos, sau pe orice suport. Cu ajutorul mistriei intindem un strat de adeziv pe gresie. Ridicati placa si o tineti peste vasul unde aveti adeziv preparat. Nu ramane decat sa trageti cu gletiera dintata, intoarceti placa si o lipiti de pardoseala. Asa procedati cu fiecare placa de gresie.

      Se poate folosi aceasta metoda in doua cazuri: 1. cand avem sapa perfect plana si dreapta - la nivel, 2. sa nu placam gresie in fiecare zi. Masina este foarte utila pentru firme care se ocupa cu asa ceva si trebuie sa placheze zeci de mp. la zi.

      Ștergere