Tocuri/Spaleti, materiale recomandate pentru etansare si hidroizolatie

Prezentari video despre cum sa protejam spaletii ferestrelor de umezeala care face dezastru. In primul rand trebuie protejata spuma adaugata intre tocul ferestrei si zid.

Spuma poliuretanica pentru montaj o feriti de umezeala din interior si exterior cu folie de etansare. In videoclipurile ce urmeaza o sa vedeti in detaliu cum aplicati aceasta folie pe tocuri termopane, la usi si ferestre.
Dupa ce aplicati spuma, o taiati si izolati cu folia de etansare. Urmeaza sa reparati spaletii, sau mai bine spus, sa izolati spaletii.
infiltrare apa exteriorInainte de umplerea spatiului, intre spalet si toc fereastra, aplicati profil de protectie din pvc. Aceste profile au rolul de etansare elastica si termica intre tocuri ferestre/usi, si materialele cu care incarcam/finisam, spaletii.

Sunt doua metode prin care puteti evita infiltrarea apei, aparitia spatiului gol intre toc si perete, aparitia igrasiei si mucegaiului pe spaletii din interiorul camerei, iar aceste profile din pvc impiedica umezeala lasata de toc sa se transmita la materialul spaletilor.

Cum arata folia de etansare interior/exterior, ferestre si usi.
Cum arata profil din pvc pentru protectie usi/ferestre.

Vizionati urmatoarele videoclipuri.
Sursa video www.youtube.com



Articole Similare:

Un comentariu: