Cum evitam goluri sub gresie | Doua videoclipuri demonstrative

Obtinerea unui montaj perfect al gresiei este imposibil de obtinut dar daca tinem cont de cateva aspecte rezultatele sunt mult mai bune si evitam aparitia problemelor grave, cum ar fi:

Ce probleme apar cand sub gresie sunt goluri

- placa de gresie sparta la colt
- dislocarea placilor de gresie, pe rosturi chitul crapa
- gresie fisurata sau marginea placii s-a spart la calcare
- apa sub placile de gresie ( daca adezivul nu prinde toata suprafata placii de gresie, in timp apar fisuri pe chitul rosturilor prin care se infiltreaza apa )
Pentru a obtine cat mai putine goluri sub placile de gresie, printre alte conditii, incercati sa tineti cont de patru aspecte:
adeziv gresie montaj

Ce trebuie avut in vedere la montarea gresiei

1. Suprafata plana, o suprafata plana usureaza munca si stratul de adezivul isi mentine grosimea.

2. Suprafata fara praf, suprafata pe care placati gresie ( mai bine spus intindeti adezivul ) trebuie sa nu fie prafuita ( maturati, spalati si chiar amorsati suprafata pentru o priza cat mai buna a materialului de suport ).

Urmeaza inca doua aspecte prezentate in videoclipul urmator.
3. Intinderea adezivului cu gletiera dintata.
4. Asezarea placii de gresie pe adeziv si presarea acesteia.

Videoclip demonstratie adeziv plus gresie

Pentru ultimele doua aspecte gasim raspuns in demonstratia video urmatoare. In loc de gresie este asezat geam pe adeziv pentru a observa unde raman goluri si cum este cel mai bine sa asezam si presam placa de gresie. Sursa video si imaginea de sus este You Tube, canalul LATICRETE International, Inc.
Pieptanarea adezivului intr-o singura directie, linii drepte, asigura o mai buna intindere a materialului sub gresie si permite aerului sa iasa. Pentru placi mai mari de 30 / 30 cm., intinderea unui strat de adeziv pe dosul placii cu gletiera dreapta inainte de asezarea pe materialul pieptanat, asigura un grad mai mare de siguranta. Urmeaza al doilea videoclip promis, intrati pe acest link https://www.youtube.com/Articole Similare:

Un comentariu: