Cum stabilim distanta la care fixam sina pentru perdea tavan

Sub fereastra aveti un calorifer sau convector si doriti sa fixati pe tavan sina pentru perdea cu una sau doua canale.  Trebuie sa stabiliti o distanta de la perete pana la sina pentru perdea. Daca aveti pe cineva sa monteze sina sigur o sa intrebe la ce distanta doriti sa vina sina fata de perete. Daca distanta intre perete si aceasta sina este prea mica, perdeaua vine lipita de calorifer si nu are aspect placut. Daca sina are distanta foarte mare de perete, perdeaua o sa cada frumos, drept, dar micsorati din spatiul camerei dvs.

Cum aflam distanta perfecta intre sina perdea si perete


Stabilirea distantei la care trebuie montata sina pentru perdea se afla cu caloriferul sau convectorul montat. Aveti nevoie de sfoara cu plumb, ori puteti lega un surub de o sfoara, chiar ata de papiota. Urcati pe un scaun in dreptul caloriferului. Tineti sfoara fixata cu degetul pe tavan si lasati plumbul sa cada pe langa calorifer. Acum reglati distanta fata de calorifer in funcie de perdea, dreapta sau creata.

Stabiliti distanta fata de calorifer si semnati cu creionul in locul unde ati fixat sfoara cu degetul. Masurati distanta intre perete si semn. La aceasta distanta semnati unde vin capetele sinei. Fixati sina pentru perdea de la aceste semne spre interiorul camerei.
Articole Similare:

Un comentariu: