Despre acest blog

Acest blog vine in ajutorul celor care se apuca de zugravit. Tot ce voi spune aici este propria experienta acumulata lucrand in domeniul constructiilor. Sper sa fie ceva util pentru tine.

Daca ai ceva de adaugat la aceste articole, nu ezita sa o faci in rubrica de comentarii. Orice comentariu poate ajuta vizitatorul sa-si faca o idee mai buna despre un anume subiect discutat in articolul respectiv. Astept si intrebarile voastre. Incerc sa fiu cat mai explicit in raspunsuri si articole.

Gasiti-ne pe Google+
 Nu imi asum nici un fel de responsabilitate pentru felul in care puneti in aplicare ceea ce am scris pe acest blog. Aceste articole ajuta sa va faceti o idee despre un anume subiect si poate aduce un plus la cunostintele pe care le aveti pana in prezent. Daca hotarati sa incercati ceva din ce recomand pe acest blog o faceti pe propria raspundere.

Va rog sa folositi un limbaj decent. Nu sunt acceptate comentarii care nu au legatura cu subiectele blogului.

Sunt Dan, si iti multumesc pentru vizita pe blogul meu! Daca ti-a placut ce ai gasit aici aboneaza-te gratuit la acest blog. Vei primi de stire prin email daca am postat ceva. Adauga adresa ta de email aici:

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Conditii:
Textele si imaginile incarcate pe acest blog apartin autorului ( exceptie facand cazurile unde mentionez sursa ). Preluarea materialelor sunt interzise fara acordul in scris al autorului..

Pentru intrebari sau propuneri, contactati-ma. E-mail pentru contact: dan@meserie.info

La http://www.meserie.info/, confidențialitatea vizitatorilor noștri este de extremă importanță pentru noi. Acest document, Politica de confidențialitate, schițează tipurile de informații cu caracter personal este primit și colectate de către http://www.meserie.info/ și modul în care aceasta este utilizată.

17.01.2013
Incepand cu aceasta data am hotarat sa extind blogul. Pe langa tutorialele despre amenajari interioare voi posta si alte articole utile pe diverse teme. Categoria acestor articole se va numi " Diverse ".
Intrati pe pagina sitemap, link jos, aici gasiti un tabel cu toate categoriile blogului si pentru fiecare categorie aveti afisate linkuri catre toate articolele scrise pana in prezent pe Meserie info