Cum se spala galeata de vopsea lavabila

Galetile de vopsea lavabila 25 kg. sunt foarte bune pentru prepararea vopselei lavabile. Sunt incapatoare si rezistente. Dupa ce terminam de vopsit cu o culoare, galeata trebuie pregatita  pentru prepararea altei nuante. Daca nu spalati galeata, stratul vechi de vopsea lavabila ramas pe galeata se decojeste la amestecare. De ce sa stricati lavabila, mai bine spalati galetile dupa folosire.
Pastrarea lavabilei ramase in galeata
Terminam de vopsit iar vopseaua lavabila ramasa se pastreaza pentru mici retusuri. Dupa vopsirea incaperii cu vopsea lavabila poate se monteaza parchet sau gresie si avem nevoie de nuanta peretilor in caz ca peretele este lovit sau zgariat. Vopseaua lavabila trebuie pusa intr-un borcan de 800 g cu capac sau cutie care inchide ermetic.
La folosire se amesteca bine. Putem folosi din aceasta vopsea lavabila pastrata aproximativ o luna ( dupa o perioada nuanta pe perete se schimba iar vopseaua lavabila colorata isi pierde calitatile, vopseaua lavabila alba fara pigmenti se pastreaza un timp mai indelungat ).
lavabila coloratalavabila ramasa
spal lavabila galeti

Inmuierea lavabilei pe galeti

Adaugam apa in galeata, de preferat calduta, si cu bidineaua sau pensula frecam bine stratul de lavabil de pe peretii galetii. Schimbam apa iar stratul mai tare nediluat in apa, se freaca cu spaclul. Dupa curatare, galeata se poate folosi pentru adaugarea altei nuante de vopsea lavabila.
spalarea galetiifrecarea galetii
frecarea lavabileicuratarea galetii
Nu adaugati vopsea lavabila in galeata uscata. Inainte sa adaugati vopsea peretii si fundul galetii se sterg cu pensula inmuiata in apa curata ( in felul acesta vopseaua se prinde intr-un strat mai subtire pe galeata ). In timp ce vopsiti stergeti din cand in cand marginea galetii cu pensula.
galeata spalata lavabil
Articole Similare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu