Cum tai fasie subtire gresie sau faianta, VIDEO

Cat de subtire se poate taia o fasie din placa de gresie sau faianta? Sunt cazuri cand trebuie sa taiem o fasie subtire din placa. Taiem cu masina, o scoatem la cleste daca nu merge rupta si finisam marginea placii cu piatra de polizor.

Sunt cazuri cand avem nevoie de fasia de gresie sau faianta intreaga. Aici e problema. Cum taiem o fasie si sa rupem placa in asa fel sa ramana fasiile intregi. Un rol foarte important il are masina de taiat faianta si gresie.

Cu masina putem taia o fasie subtire dar nu orice masina de gresie si faianta o rupe fara sa sparga. Cu polizor nu avem posibilitate sa scoatem bucati subtiri din placi. Recomandat e sa masuram mai intai peretele, aflam cate placi de faianta intra pe un rand si ce dimensiune are ultima placa. Daca la capat ne ramane spatiu pentru fasie de faianta mai mica de 2 cm. si observam ca nu putem scoate aceste fasii cu masina noastra de taiat, taiem un centimetru din prima placa si astfel la capatul celalalt al randului o sa avem fasia mai lata de 2 cm.

Masina de taiat faianta si gresie, fasii inguste.

fasii faianta

Sunt masini performante de taiat care pot sa rupa fasii destul de subtiri. Taie foarte bine si au sistem pentru rupt foarte bun. In videoclipul urmator vedem o astfel de masina care scoate fasia de faianta ingusta dintr-o placa de faianta mare.

Video, masini profesionale pentru taiat faianta si gresie.

Doi meseriasi cu masini de taiat marci diferite, Rubi tx1200 vs Sigma 3Em. Care scoate fasia cea mai ingusta dintr-o placa de faianta destul de rezistenta si lunga. Urmariti videoclipul sa vedeti care castiga dintre cei doi si ce masina de taiat scoate fasia cea mai subtire.
Castigatorul a fost meseriasul cu masina Brand - Sigma, masina de taiat faianta si gresie foarte buna.

Pret masini de taiat faianta si gresie.

Pret si modele Brand - Sigma, masina de taiat castigatoare in acest videoclip.
Articole Similare:

Un comentariu:

  1. Da, asta inseamna sa ai masini profesionale, eu am taiat cu flexul fasii de doi centimetri, dar nu asa de lungi, doar pe 40 cm. Multumesc petru articol.

    RăspundețiȘtergere