Tencuirea gardului cu pietris fara alte finisaje - Filmari utile

Pentru mine a fost o deosebita placere sa vizionez doua filmari in care este aplicata o tencuiala destul de aspectuoasa si rezistenta, dupa parerea mea, pe gardul casei. Gardul unei curti este tencuit cu pietris si ciment. In acest articol prezint aceste doua filmari video si imagini despre aceasta metoda destul de interesanta.

Aceasta tencuiala odata aplicata, intinsa cu gletiera la grosimea pe care o are granulatia pietrisului, si stearsa cu buretele ud, nu mai necesita alt finisaj. Adevarul ca este migaloasa dar cred ca merita efortul. Cine stie, poate incercati pe o suprafata mica de perete sa vedeti cum iese, ce aspect are, rezistenta, etc. Important e sa aveti pietris marunt de mai multe culori asa cum veti vedea in cele doua filmari.
finisarea_gardului

gard_tencuire_finisaj

gard_tencuit_aspect_mozaic

aspect_tip_gard
Aceste imagini sunt din prima filmare in care urmariti o echipa de meseriasi cum lucreaza la finisarea gardului proaspat tencuit cu ciment si pietris. Sursa imagini si video youtube.com, canalul Sky Lark

Film finisaj gard tencuit cu pietris

Poate va intrebati cum prepara materialul, ce materiale folosesc meseriasii la tencuire sau care sunt pasii de lucru. In imaginile si filmarea video urmatoare, aveti posibilitatea sa aflati mai multe detalii.

Meseriasul arata ce materiale foloseste, prepara pietrisul cu ciment, pregateste peretele de gard, aplica tencuiala, o niveleaza cu gletuera dreapta dupa granulatia pietrisului, si dupa o perioada de timp sterge cu buretele umed.
tencuire_gard_material

etape_tencuire_gard_pietris

aspect_final_gard_tencuit

Filmare utila tencuire gard cu pietris

Sursa imagini si video, youtube.com, canalul Sky Lark.
Articole Similare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu