Placare gresie pe suprafata cu usoare denivelari - video

Placarea suprafetelor mari cu gresie

este mult mai dificila daca avem sapa cu denivelari. Sa putem lucra in conditii, sapa trebuie nivelata. Aplicarea stratului de sapa autonivelanta indreapta terenul si este posibila folosirea gletierei dintate pentru intinderea unui strat egal de adeziv pe suprafata.

In caz ca avem denivelari, adezivul este intins cu denivelari iar placa de gresie nu prinde adeziv pe toata suprafata. In acest articol am adaugat un film in care este prezentata o metoda prin care este posibila intinderea adezivului la nivel pe suprafata cu usoare denivelari.
placare_gresie_la_nivel
sursa imagine si film, YouTube.com, canalul Roy Southby
Pentru suprafete cu denivelari ceva mai mari, cititi acest articol, in care prezint o metoda simpla prin care puteti turna sapa de egalizare.
Articole Similare:

5 comentarii:

  1. Dupa ce am achizitionat apartamentul am observat ca gresia din balcon nu este aplicata corect si apa de ploaie nu se scurge dintr-un colt/practic 1/4din balcon tine apa. Exista solutii de rezolvarea a acestei probleme fara sa refac intreaga gresie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista solutii deoarece gresia nu are panta de scurgere din montaj.o solutie mai usoara este sa aplicati peste gresia montata,o alta cu un adeziv special.

      Ștergere
    2. Nu exista solutii deoarece gresia nu are panta de scurgere din montaj.o solutie mai usoara este sa aplicati peste gresia montata,o alta cu un adeziv special.

      Ștergere